بر پرداخت های الکترونیک نوین در نشست اخیر مدیران فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری کلانشهر های کشور تاکید شد/ پرداخت های الکترونیک نوین، رفاه شهروندی را رقم می زند
نویسنده: روابط عمومی/چهارشنبه, 01 آبان,1398/دسته ها: اخبار, اخبار IT
به گزارش روابط عمومی سازمان فناوری اطلاعات شهرداری ارومیه؛ یاسر اسدپور با اشاره به نشست مدیران فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری کلانشهر های کشور، بیان کرد: نشست فوق با حضور 14 کلانشهر طی هر شش ماه یک بار در یکی از شهر ها کشور دایر و البته جلساتی بصورت ویدیو کنفرانس طی هر ماه بین مدیران فن آوری اطلاعات برگزار می شود.
وی عنوان کرد: نشست مدیران فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری کلانشهر ها منجر به همگرایی بیشتر بین کلانشهر ها و اشتراک تجربیات به همراه هم افزایی با هدف توسعه متوازن شهرها در حوزه IT می شود.
اسدپور افزود: در این نشست علاوه بر اشتراک تجربیات بر روی نحوه اجرای پروژه ها در سطح ملی با یک پلت فرم یکپارچه با حضور کارشناسان فنی دبیرخانه کلانشهر ها در جلسات رسمی تصمیم گیری و به یک مصوبه اجرایی تبدیل می شود و کلانشهر ها در چارچوب مصوبه اجرایی در راستای تحقق اهداف هماهنگ و گام بر می دارند .
وی در ادامه مقوله پرداخت های الکترونیک نوین، تحقق درامدهای پایدار از حوزهIT ، کسب درامد از بهای خدمات و صدور مجوز برای دکل های BTS مخابرات، حمایت از استارت آپ ها و صدور مجوز برای آنها، ارائه خدمات نرم افزاری و سرویس های الکترونیک شهروندی، ایجاد پروفایل شهروندی و شهر هوشمند از جمله موضوعاتی ذکر کرد که در نشست مدیران فن آوری اطلاعات و ارتباطات در شهر ارومیه بیشتر بروی آنها تاکید و تصمیماتی در این خصوص اتخاذ شد.
اسدپور با اشاره به مقوله پرداخت های الکترونیک نوین بیان کرد: ورود شهرداری به موضوع پرداخت های الکترونیک و یا پرداخت های خرد شهری بدون تحمیل هزینه بردوش شهرداریها و از طریق جذب سرمایه گذار منجر به رفاه شهروندی و رونق اقتصادی می شود.
وی افزود: در حال حاضر طرح RFP طرح پرداخت های خرد شهری در سیستم حمل و نقل شهری توسط مجموعه فاوا و سازمان حمل و نقل و ترافیک طراحی شده و جهت جذب سرمایه گذاری به سازمان سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی شهرداری ارومیه تحویل داده شده است.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات شهرداری ارومیه بیان کرد: استفاده از بستر فن آوری اطلاعات منجر به استقلال مالی سازمان فاوا با اصلاح برخی قوانین سازمان تنظیم مقررات رادیویی در سطح ملی می شود.
وی گفت: سازمان فناوری بعد از آماده سازی زیرساخت ها در سال های گذشته در برنامه چهار ساله دوم سازمان هدف گذاری نموده و حرکت پرشتابی به سمت درامدهای پایدار و ارایه سرویس های تنوع شهروندی داشته باشد.
اسدپور با بیان این که در حوزه کسب درامدهای پایدار و استقلال مالی فاوا، ایجاد زیر ساخت های فیبر نوری طی10 سال گذشته در کلانشهر ها آغاز شده است، بیان کرد: پروژه فیبر نوری از سال 97 کلید خورد که این پروژه از محل اجاره به FCP ، منبع درامد پایدار و همیشگی برای شهرداری ارومیه می شود.
وی با اشاره به درامدهای حاصل از بهای خدمات و صدور مجوز برای دکل های BTS مخابرات در سطح شهر، عنوان کرد: با رایزنی دبیرخانه کلانشهر ها و رای دیوان اداری، شهرداری می توانند بهای خدمات و صدور مجوز دکل های مخابراتی را در سطح شهر های کشور اخذ کنند که در این طرح مسئولیت ساماندهی، نظارت و پاسخگویی به شهروندان بر عهده سازمان فاوا است.
اسدپور با بیان اینکه راه اندازی و حمایت از استارت آپ ها و صدور مجوز برای آنها از اولویت های سازمان فاوا است، عنوان کرد: با راه اندازی استارت آپ ها به سمت کسب درامد های پایدار حرکت می کنیم، اگرچه درصدی از درآمدها به استارت آپ ها نیز تعلق می یابد.
وی افزود: با توجه به جلسات گذشته و پیگیری های مکرر، آیین نامه مربوط به ساماندهی تاکسی های اینترنتی اخیرا از طریق هیات دولت به شهرداری ها ابلاغ شد و شهرداری ارومیه در آینده نزدیک از قبل صدور مجوز و نظارت بر تاکسی های اینترنتی به سمت کسب درامدها حرکت می کند.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات شهرداری ارومیه با بیان اینکه شهرداریها خدمات متنوعی را به شهروندان ارائه و تعداد این خدمات الکترونیک روز به روز در حال افزایش است، اظهار کرد:شهروندان در قالب طرح خدمات نرم افزاری و سرویس های الکترونیک شهروندی ، خدمات شهری را از یک درگاه یکپارچه دریافت می کنند.
وی با اشاره به ایجاد پروفایل شهروندی در کلانشهر ها، عنوان کرد: شهروندان برای ایجاد پروفایل شهروندی و استفاده از تمام خدمات شهری چون خدمات در حوزه حمل نقل و شهر سازی می توانند در سایت شهرداری ارومیه ثبت نام کنند که این مهم در اولویت کوتاه مدت سازمان فاوا برای اجرا است.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات شهرداری ارومیه با تاکید بر اینکه در نشست مدیران فن آوری اطلاعات و ارتباطات بر حرکت به سمت شهر هوشمند بیشتر تاکید شد، اظهار کرد: تحقق یک شهر هوشمند به تنهایی ازاختیارات مدیریت شهری خارج است چرا که مدیریت یکپارچه وجود ندارد و باید به این مهم وزارت ارتباطات و فن آوری اطلاعات و استانداریها ورود کنند.
وی افزود: در صورت همراهی نکردن سایر ارگان ها در تحقق شهر هوشمند، مدیریت شهری فقط بر روی ایتم هایی در حوزه اختیارات شهرداری تمرکز خواهد کرد.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات شهرداری ارومیه عنوان کرد: در نشست اخیر همچنین در راستای استفاده از دیتاهای موجود وزارت ارتباطات و فن آوری اطلاعات کارگروهی با حضور شهرداری کلانشهر ها و وزیر فناوری اطلاعات و معاونان ایشان بصورت جلسه ای هر سه ماه یکبار نظر تشکیل آن شد تا حمایت وزیر فن اوری اطلاعات و ارتباطات از سازمان های فاوا شهرداریها در راستای در اختیار گذاشتن دیتای سایر ارگان ها و اطلاعات پروژه GNAF جهت ارائه خدمات بهتر به شهروندان گرفته شود
تعداد نمایش ها (1501)/نظرات (0)
کلمات کلیدی: